top of page

Návrh interiéru rodinného domu: Převádění vize na realitu

S velkou radostí Vám oznamujeme úspěšné dokončení projektu interiérové studie pro jednoho z našich klientů. Po pečlivém plánování, tvůrčím brainstormingu a pilné práci je interiérová studie nyní v rukou našeho klienta, připravená přivést jeho vizi k životu.


studie interiéru

Na projektu tohoto rodinného domu pracuje kancelář No-A Architekti od samého začátku. Od projektu, přes studii, autorský dozor, až po návrh interiéru. Je skvělé, když na studii domu naváže stejný architekt studii interiéru. Díky znalosti projektu ušetřily architektky čas a mohly se více věnovat kreativní činnosti. Klient tak získává kvalitnější bydlení.


Tato studie představuje společné úsilí našeho talentovaného týmu vedoucí ke splnění požadavků našeho klienta. Zabývá se každým detailem, od barevných schémat po rozložení nábytku, koncepty osvětlení po výběr materiál. Vše s cílem vytvořit prostory odpovídající životním postojům klienta.


Pracovali jsme s cílem navrhnout prostory nejen esteticky příjemné, ale také funkční, pohodlné a budou odrazem osobnosti a preferencí klienta.


No a v galerii si můžete prohlédnout několik fotografií, jak holky pracovaly.




bottom of page