O projektu

Zadání: Minimální úpravy s maximálním výsledkem

V hotelu na kraji města se wellness nabízí jak hostům, tak lidem z přilehlého sídliště. Nový majitel chtěl prostory obnovit, aby bylo lidem příjemně nejen ve vířivce, ale i v šatně, aby od prvího vkročení do prostoru věděli, že jsou tady správně.

Důležitým požadavkem bylo zachování maximálního množství konstrukcí a povrchů a zároveň dosažení soudobého výrazu. Pracovali jsme tedy především s nábytkem, a to ve dvou rovinách: dotvarování prostoru i jeho vybavení. Obklady a dlažba zůstaly původní, malbu někde nahradila stěrka.

Pěkné, příjemné a odolné materiály  a promyšlené detaily 

Upravovaly jsme především vstupní prostory recepce a kavárny, šatny a také relaxační místnost. Protože je wellness dvoupodlažní, přibyl i druhý bar do spodního podlaží, aby hosté mohli mít vše po ruce. Důležité byly i naprosto drobné změny v dalších místnostech, které ale vytvořily ten "lepší pocit". Wellness teď působí sladěně, příjemně na pohled i na dotek.