Rodinný dům v Blansku

Ve spolupráci s Petrem Šrámkem z Avanta Systeme jsme zpracovali studii na rodinný dům v Blansku. V současné době je na cestě za stavebním povolením.

 

Stavbu jsme navrhli jako hru různých hmot. Dvoupodlažní kompaktní část s ložnicemi a zázemím je orientována do ulice. Do zahrady je umístěn jednopodlažní obývací prostor s terasou.

 

 

Stavba se do ulice dívá štítem. Dodržuje tak převažující styl daný původní zástavbou.

Měli jsme možnost navrhnout i základní interiér. Jednoduchý bílý styl domu jsme v interiéru změkčili použitím dekoru dřeva na důležitých a na namáhaných místech.

Obývací pokoj je prostorný s několika různými výhledy do zahrady. Z prostoru jídelny je přístup rovnou na schůdky na zahradu – pro bylinky a čerstvá rajčátka.

 Pro oživení prostoru jsme zvolili investorovu oblíbenou červenou. V kuchyni například na barových židličkách u barového pultu pod oknem.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload