Byt mladého muže - pokračování

Spolupráce s W-Interiérem Víti Dvořáka na bytě pro mladého muže pokračovala.

V lednu jsme zpracovali chodbu a ložnici.

 

Ložnice je malinká. Nechtěli jsme ji moc zatížit velkými skříněmi. Záměr se setkal s pochopením i díky přání investora umístit postel širokou alespoň 2,2 metru. Klín se klínem vybíjí.

 

V ložnici se nachází ještě komoda, televize a zrcadlo. Výrazná kresba palisandrové dýhy je doplněna jemnou tapetou za čelem postele. Oživení přináší skulpturální svítidlo. Detaily nábytku korespondují s řešením kuchyňské linky a jídelny.

 

Protože byt nemá šatnu a ani v ložnici nezbyl prostor na šatní skříň, museli jsme využít chodbu. Oproti koupelně, dál od vstupu, našla své místo skříň pro základní šatník. U vstupu se nachází skříň na kabáty, svršky a také úklidové potřeby a kufry.

 

Botník je zavěšený na stěně s pozadím z umakartu v dekoru rezavějící oceli. Vstup tak navazuje na výtvarní motiv soliterních horních skříněk v kuchyni.

 

Návrh je zatím u konce. Obývací pokoj a doplňky si majitel dořeší, až si byt osahá. Tento přístup se nám líbí, takže do ničeho netlačíme. Doufáme, že se nám podaří získat svolení k focení, až budou vestavěnky hotové.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload